Special effects

 

Special effects worden steeds meer gebruikt voor allerlei toepassingen. Ze zorgen ervoor dat uw evenement een activiteit wordt waar ook achteraf nog veel over gesproken gaat worden. Wij kunnen u hier als geen ander bij helpen.

 

Klein of heel groot?

Bij ons kunt u terecht voor het huren van verschillende special effects. Dat begint bij rookmachines, confettishooters en bellenblaasmachines en eindigt bij CO2 en vuureffecten! Al onze producten worden goed onderhouden, zodat u er zeker van bent dat de werking optimaal is en blijft.

 

Voor particulieren en (evenementen)bedrijven

Onze producten kunt u zelf komen ophalen in ons bedrijfspand in Cuijk. Het is echter ook mogelijk het geheel door ons te laten verzorgen. Wij komen de special effects dan opbouwen, installeren en desgewenst bedienen. Na afloop wordt alles weer afgebouwd. Ook voor het huren van aanverwante licht- en geluidsproducten kunt u bij ons terecht. Alles onder één dak!

*Swirl Fan

De Swirl Fan is een effect wat ervoor zorgt dat confetti van boven recht naar beneden dwarrelt. Het kan gebruikt worden om nepsneeuw mee te laten vallen of bijvoorbeeld rozenblaadjes. De confetti die hiervoor geschikt is, is verkrijgbaar in talloze vormen en kleuren. Een overzicht hiervan treft u aan in onze prijslijst.

*Super Blaster en Stadium Shots

U zoekt een special effect voor een grote zaal, locatie of stadion? Kijk dan eens naar onze grootste confetti shooters. De Super Blaster wordt ingezet bij vele (sport)evenementen en schiet binnen een minuut 3-5 kg confetti weg tot wel 25 meter. Het zorgt dus voor een langer effect. De Stadium Shot daarentegen is meer geschikt om in extreem korte tijd veel weg te schieten.